Ruoanvalmistuskurssit ja TYKY-toiminta

Ruoan valmistaminen on parhaimmillaan yhteisöllistä tekemistä, josta saa herkullisten makujen lisäksi onnistumisen elämyksiä. Ruokaruukku järjestää ja toteuttaa ruoanvalmistuskursseja yrityksille, yhteisöille tai vaikka polttariporukalle. Yhdessä tekemällä valmistuu haastavammatkin ruokalajit.

Ruoanvalmistuskurssit toteutetaan asiakkaan toiveen mukaan, ja kurssien aikana kokeillaan monesti ruoanvalmistuksen uusimpia trendejä: olemme mm. valmistaneet sushia aidon japanilaisen sushitaitajan johdolla ja tutustuneet funktionaalisiin elintarvikkeisiin herkullisten ruokien valmistamisen kautta.

Monipuoliseen palveluumme kuuluu myös luennot juhlista sekä kotitalous- ja terveysasioista. Viinikoulutuksemme, joka toteutetaan yhteistoiminnallisia menetelmiä käyttäen, on myös hyvin pidetty ja kehuttu tapahtuma.

Ruoka ja siihen liittyvät asiat, kuten terveys ovat asioita, jotka koskettavat meistä jokaista. Sen takia ruoan ja sen valmistuksen ympärille on helppoa rakentaa kokonaisuuksia, jotka luovat hyvää mieltä ja parantavat ryhmähenkeä, tietoa ja uuden oppimista unohtamatta.

Kurssit tarjoavat loistavan mahdollisuuden välittää ruoka-alan uusimpia suosituksia ja tietoja käytännön tekemisen kautta.

Kuva: Sushi-iltamat 15 naiselle yhdessä Motomin kanssa.

Kuva: Kuusenkerkkä, sokeri ja puolukka  yhteen sopii -(idea yhdistelmästä tuli Jouko Kivimetsältä). Eli Terveyttä edistäviä ruoka-infoja a la RR

  • kuva
  • ipad 2015 369