Tarinaamme

Ruokaruukun perusti vuonna 1996  ruokaan hurahtaneet Heli ja Teijo Lepola. Aluksi toiminta  keskittyi yrityksiin ja muistotilaisuuksiin.

Ruokaruukulla oli kunnia toimia UPM:n pääkonttorin cateringtoimijana viidentoista vuoden ajan. Toiminta muuttui vuosien varrella jonkin verran, mutta päätehtävänä oli aina tarjota lounasta yli 200 lounastajalle päivässä ja huolehtia kokoustilojen tarjoiluista. Yhteensä linjastolla vieraili yli miljoona lounastajaa. Sarfvikin kokous-/saunatilojen tarjoilu jatkuu edelleen toimestamme.

UPM:n väki on luottanut meille järjestettäväksemme tilaisuuksia myös muualla kuin yhtiön tiloissa. Ikimuistoisia ruokaretkiä tehtiin hirvimetsillä, kalastusreissuilla, taidenäyttelyissä, edustustiloilla jne. Suuret päivälliset/juhlat ovat olleet tiimimme taidonnäyttöjä vuosien varrella. Kauppatorin kupeessa vietettiin lukuisia rapujuhlia ja päivällisiä, tiukimpina hetkinä saattoi olla kolmekin tilaisuutta samana iltana.

Energiaa on riittänyt myös hoitamaan lukuisia elämänkaarijuhlia, lähetystötilaisuuksia, urheiluseura- ja tv-elokuvamuonituksia.
Kursseista ja HR-tukitoimista puhumattakaan.

Pappa Lepola toimi jo aikoinaan kanssamme ”kristallikosmetologina” ja asiakasviihdyttäjänä. Mummi Lepola taas ompeli liinat ja keräsi marjat. Omat lapset ja sisarukset lapsineen ovat auttaneet keittiön monimuotoisissa askareissa.

Lapsemme Wilma toimii nykyisin terveystieteiden ja aikuiskasvatuksen asiantuntijanamme ja Kalle neuvoo kauppatieteilijän näkökulmasta.

UPM:n pääkonttorista luopuessamme saimme muistoksi Kalevala-korun: Kodin sydän —kuvastaa hyvin asennettamme.

Ja Rakkaus ruoka-alaan jatkuu…

UUTISIA:
18.6. 2016 avasimme uuden ravintolan Tapiola Golfiin. Ravintola Vistan! Tervetuloa katsomaan tätä upeaa rakennusta ja nauttimaan herkkujamme.