Kodin ja perheen juhlat

Toteutamme toiveidesi mukaiset juhlat: kuuntelemme asiakasta, mutta uskallamme myös ehdottaa uutta. Voimme hoitaa kaiken juhliisi liittyvän kokonaisvaltaisesti –myös siivoukset ja kukat, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä. Monet asiakkaamme arvostavat yhdessä tekemistä: heidän kanssaan suunnittelemme ja luomme unelmien juhlat yhdessä pohtien ja toteuttaen.

Erikoisosaamistamme on upeat, tilanteisiin sopivat kattaukset ja ruokien kaunis esillepano. Meille ruoka on sydämen asia, emmekä koskaan mene sieltä, missä aita on matalin.

 

juhlapalvelu

Catering Ruokaruukun tapaan

Ruokaruukku tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä ammattitaidolla toteutettuna. Meidän tekemisessämme yhdistyy luotettavuus, luovuus ja laatu. Ruoka on aina intohimolla ideoitu ja valmistettu juuri sinun tapahtumaasi varten. Paras mahdollinen lopputulos saavutetaan kun työhön tartutaan innolla ja vuosikymmenten aikana hioutuneella ammattitaidolla. Voit halutessasi antaa meille vapaat kädet tai toivoa vaikkapa paria raaka-ainetta menun pohjaksi, ja me hoidamme loput. Sinun tehtäväksesi jää vain kaikkein olennaisin, eli itse juhlatilaisuudesta nauttiminen.

Toimintatapamme on suoraviivainen ja reilu. Kerro meille mitä haluat ja milloin, ja me laskemme tarjouksen sen perusteella. Me emme usko valmiisiin paketteihin ja jäykkiin ratkaisuihin, vaan tarjous perustuu aina asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Aikataulut ja tarjoukset pitävät ja toteutus on aina laadukas ja sovitunlainen.

Hyvä pitopalvelu

Onnistunut pitopalvelu on olennainen osa koko juhlatilaisuuden onnistumista. Kaunis ja herkullinen ruoka kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden ja varmistaa paitsi vieraiden viihtymisen, myös hyvät muistot juhlasta. Catering on siis panostamisen arvoinen osa juhlaa.

Millaisiin asioihin sitten kannattaa kiinnittää huomiota pitopalvelua valitessa?

Kokemus. Pitkään alalla olleet toimijat ovat kehittäneet toimivan ja tilanteen mukaan muokkautuvan tavan toimia. Pitkä kokemus ei ole välttämättä laadun tae, mutta se antaa osviittaa catering-yrityksen kyvystä toimittaa asiakkailleen sovitunlaisia palveluita ajallaan ja laadukkaasti. Ruokaruukku on perustettu vuonna 1996 ja vakioasiakkaita on kulkenut mukana aina perustamisajoista nykyhetkeen. Asiakastyytyväisyys onkin valttikorttimme ja toimintamme kulmakivi.

Luovuus. Ruokaruukku ei toteuta vakiokaavaa, jossa ruuat tarjoillaan aina samanlaisina, samoilla raaka-aineilla ja samanlaisilla kattauksilla. Uskomme sesonkiruokiin, intohimoon ja uusiin ideoihin. Ruokaruukun perustajille ruoka ei ole vain ruokaa, vaan tapa toteuttaa luovuutta makunystyröitä hemmottelevalla tavalla. Reseptimme ovat aina omiamme ja ne syntyvät intohimosta laadukkaan ja herkullisen ruuan luomiseen.

Laadukkuus. Hyvä ruoka vaatii sekä laadukkaat raaka-aineet, että laadukkaan toteutuksen. Laatu onkin kantava teema kaikessa tekemisessämme. Suunnittelemme tilaisuudet pieteetillä reseptisuunnittelusta itse tilaisuuden toteutukseen. Raaka-aineemme ovat aina ensiluokkaisia ja toteutamme menun tinkimättömällä ammattitaidolla niin, että tilaisuuden vieraat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Vaivattomuus. Syy pitopalvelun pestaamiseen on useimmiten sen mukanaan tuoma helppous ja vaivattomuus. Meille on ensiarvoisen tärkeää luoda asiakkaillemme huoleton juhlatilaisuus. Tämä onnistuu vain, jos kommunikaatio toimii ja asiakas luottaa palkattuun catering-yritykseen ja sen osaamiseen. Asiakaskommunikaatio onkin yksi osa-alue johon panostamme mielellämme. Hyvin suunniteltu kokonaisuus ei jätä mitään arvailujen varaan, vaan asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tilaisuus sujuu jouhevasti ja ruoka on aina erinomaista.

Catering- ja juhlapalvelu – Espoo, Helsinki, Vantaa

Ruokaruukku toimii ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla. Jos etsit luotettavaa pitopalveluosaajaa tilaisuudellesi, ole yhteydessä Ruokaruukkuun ja kerro toiveesi. Meiltä löytyy kahden vuosikymmenen osaaminen yhdestä osoitteesta ja yhteistyö on vaivatonta. Meiltä saat aina rakentavia asiantuntijaneuvoja suunnitelmillesi ja totta kai laadukkaan toteutuksen alusta loppuun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juhlatilaisuudellesi – autamme mielellämme!

Kuva yksityiskodista Espoossa.

  • asikaskuva