Yritystilaisuudet

Ruokaruukulla on pitkät perinteet onnistuneiden yritysjuhlien ja tapahtumien järjestämisessä. Järjestämme yrityksien edustus- ja asiakastilaisuudet tyylikkäästi ja asiakasta arvostaen. Kauttamme on mahdollisuus saada tilanteeseen sopivat tarjoilut uniikin kattauksen kera niin aamiaistilaisuuksiin kuin illanviettoihin ja gaalailtoihin. Meillä on kattava yhteistyöverkosto, jonka avulla voimme toteuttaa haastavimmatkin tapahtumat ja tilaisuudet.

Eräs asiakkaamme on todennut, että olemme heidän käyttämistään catering-yrityksistä ainoa, josta ei ole koskaan saatu negatiivista palautetta.

Ruokaruukun valttikortti yritystilaisuuksien catering-osaajana on luotettavuus. Pitkän kokemuksen ansiosta meidän tilaisuuksissa ei näy epävarmuutta tai haparointia, vaan kaikki vaativammatkin toimeksiannot hoituvat sujuvasti ja rennosti alusta loppuun oli kyse sitten huolettomasta aamiaisesta tai loistokkaasta gaalaillallisesta. Tarjoilumme ovat aina korkealaatuisia, tuoreita, herkullisia ja kaiken lisäksi kauniita.

yritys_catering

Pitopalvelu yrityksille: Vaivattomuutta Ruokaruukun tapaan

Ammattilaisillemme ei tarvitse selittää mitään juurta jaksain, vaan tilaisuuteen sopivat ja herkulliset tarjottavat hoituvat kahden vuosikymmenen kokemuksen tuomalla varmuudella. Vakioasiakkaamme pitävät tätä Ruokaruukun suurena vahvuutena: homma hoituu aina sujuvasti ja tyylikkäästi ilman huolia tai stressiä. Meidän asiakkaidemme ei tarvitse etukäteen pohtia mitä tilaisuudessa halutaan tarjota, vaan Ruokaruukun ammattilaisiin voi luottaa reseptisuunnittelussa ja kaikessa toteutuksessa – yksi puhelu ja tilaisuuden catering on hoidossa alusta loppuun.

Hallitsemme laajat kokonaisuudet, ja niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet hoituvat sujuvasti ja ammattitaidolla. Toimivat kokonaisratkaisut syntyvät laajan ja monipuolisen kokemuspohjan ansiosta vaivattomasti, ja autamme asiakkaitamme mielellämme löytämään uudenlaisia näkökulmia ja toteutustapoja tilaisuuksilleen. Ruokaruukun kanssa yhteistyön tekeminen on mukavaa ja vaivatonta. Asiat hoituvat sovitusti ajallaan ja tietenkin aina laadusta tinkimättä.

Ruokaruukku – laatua ja luovaa ajattelua

Pitopalvelu Ruokaruukun tapaan tarkoittaa laatua ja ikimuistoisia makuja. Meiltä saat huippuluokan tarjoilut, jotka on aina valmistettu korkealuokkaisista ja maukkaista raaka-aineista. Emme tarjoa asiakkaillemme mitään minkä takana emme voi seistä sataprosenttisesti. Laatu on aina määräävä tekijä kaikessa tekemisessämme ja lähtökohtamme on tyytyväinen asiakas. Emme myöskään mene siitä mistä aita on matalin, vaan luomme jatkuvasti uusia reseptejä ja kehitämme toimintaamme kaikilla osa-alueilla.

Jatkuvien luottamukseen perustuvien asiakassuhteiden luominen onkin meille tärkeää. Kun osapuolet tuntevat toistensa toimintatavat ja mieltymykset, tulee palvelun tuottamisesta entistä vaivattomampaa ja sujuvampaa. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme parhaimpia mahdollisia ja juuri heille sopivia palveluita ja tuotteita – pitkä yhteistyöhistoria tekee tästä aina helpompaa. Me toteutamme toimeksiantomme siis aina huolella ja kunnianhimoisesti yksityiskohtia myöten!

Ainutlaatuisia kokemuksia ammattitaidolla

Emme myy asiakasyrityksillemme valmiita paketteja, sillä haluamme taata, että reseptit toimivat aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tavoitteemme vaatii aina kausiajattelua, sillä vain parhaista, juuri sillä hetkellä maukkaimmista raaka-aineista, syntyvät unohtumattomimmat makuelämykset. Luonnollisesti kuuntelemme toiveita, jos sellaisia on, mutta suunnittelemme ja toteutamme reseptit aina niin, että kauden maut pääsevät oikeuksiinsa. Luova reseptisuunnittelu onkin vahvuusalueitamme; meiltä et saa aina samaa vanhaa, samalla tavalla toteutettuna, vaan Ruokaruukun makumaailma on yllätyksellinen, ajassa kiinni ja aina taatusti herkullinen.

Ruokaruukku toteuttaa tarvittaessa myös suurempia palvelukokonaisuuksia. Me olemme ruokaeksperttejä, mutta yhteistyökumppaneidemme avulla saamme laaja-alaisetkin kokonaisuudet suunnitelmista toteutukseen. Jos yritykseltäsi puuttuu luotto-osaaja cateringin alalta tai olette valmiita kokeilemaan jotain uutta, olkaa yhteydessä meihin!

Kuva: UPM  ja erikoisillallisia. Buffetpöydän luovana koristeena yhtiön omia tuotteita.

  • IMG_8798
  • IMG_0065