Ruokaruukku

Konsultointi ruoka-alan ammattilaisille

Ruokaruukku tarjoaa konsultointipalveluita muille ruoka-alan ammattilaisille. Voimme konsultoida esimerkiksi catering-toiminnassa sekä resepti- ja tuotekehityksessä.

Kokemuksemme ja osaamisemme hyödyttää juhlien ja tilaisuuksien järjestelyissä. Palveluihimme kuuluu myös konsultointi: kuinka paljon ruokaa tarvitaan? Mitä menussa pitää olla? Miten erityisruokavaliot hoidetaan?

Voimme auttaa koemaistoissa, laadunvarmistamisessa, hygieniaan liittyvissä kysymyksissä ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. On paljon asioita, joita ei kannata jäädä pohtimaan yksin, kun ammattilaisen kanssa asia onnistuu varmasti!

Autamme yrityksiä onnistumaan tapahtumien järjestämisessä myös konsultin roolissa. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun palkkaa ammattilaisen pitämään ohjat käsissään.

Esimerkkimme Tapiola Golfissa: Kaudella 2015 oli haasteena saada Tapiola Golfin telttaravintolaan maukasta ruokaa ja hyvää palvelua. Luovuudella, lujuudella ja laadulla Onnistuimme yli odotusten. Työmme palkittiin juhlavin sanoin; Golfin ”Somemaailmassa” meidät rankattiin Suomen no 1– väliaikaisrakennuksessa toimivana ravintolana.

header4
20121123_171332

Ruoka- ja pitopalvelualan konsultointi on osa Ruokaruukun ydinosaamisaluetta. Asiantuntijamme tarjoavat prosessinjohtopalveluita, joiden tavoitteena on luoda tehokkaasti toteutettavia, herkullisia ja kustannustehokkaita konsepteja ja tuotteita ja reseptejä. Konsultointi siis parantaa palveluiden laatua samalla kun niiden tuottamiseen liittyvät kustannukset pienenevät.

Konsulttimme ovat fiksujen ruoka- ja catering-alan prosessien asiantuntijoita. Missiomme on varmistaa, että ruoka-alan yrittäjät pääsevät parhaaseen mahdolliseen taloudellisesti kannattavaan lopputulokseen palveluidensa ja tuotteidensa kanssa ja näin maksimoida asiakastyytyväisyys.

Ruokaruukku on ollut alalla pitkään ja ammattitaitoomme on luotettu syystä. Esimerkiksi UPM on pitkäaikainen asiakkaamme ja olemme ratkoneet onnistuneesti yrityksen cateringiin liittyviä ongelmia. Esimerkiksi UPM:n yhtiökokousten ruokatarjoilut olivat aikaisemmin takunneet pahasti, mutta Ruokaruukun konsultaatiopalveluiden avulla saatiin tarjoilut kohdilleen kerrasta. Ulkopuolinen palveluntarjoaja toteutti menun Ruokaruukun ohjeiden mukaan ja asiantuntijamme vielä koemaistoivat kaiken ennen kuin ruoka tarjoiltiin tilaisuuden vieraille. Tapaus oli menestys, joka huomioitiin paitsi yrityksen sisällä myös laajalti vieraiden ja median keskuudessa.

Ruokaruukku tekee myös yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa. Ideoimme ja toteutamme Espoon koulujen keittiötilojen iltakäyttöä ja olemme mukana luomassa suuria ruokatapahtumia kaupunkilaisille. Meiltä siis luonnistuu niin suuret linjat kuin pikkutarkka makusuunnittelu ja laadun kontrollointi.

Catering-konsultointi

Oli kyseessä sitten pitopalvelu tai pitopalvelun palkannut palkannut yritys, on Ruokaruukku mainio yhteistyökumppani, kun halutaan varmistaa että laatu ja prosessit on hoidettu fiksuimmalla mahdollisella tavalla. Pystymme arvioimaan kustannukset tarkasti ja varmistamaan että tuotettu palvelu ja sille annettu hinta kohtaavat reilulla ja järkevällä tavalla. Ruokaruukku on tunnettu kyvystään järkevöittää yritysten pitopalvelukustannuksia parantamalla pitopalvelun toimintatapoja.

Jos haluat varmistaa hinnoittelun järkevyyden voit jättää analyysin Ruokaruukun huoleksi. Selvitämme ja arvioimme luotettavasti hinnoittelun ja laadun yhteensopivuuden, jonka lisäksi tarjoamme myös käytännönläheisiä ratkaisuja mahdollisten ongelmien ilmetessä. Myös tilanteissa, joissa räikeitä ongelmia ei ilmene, kykenemme aina tarjoamaan uusia liiketoimintaa kohentavia näkökulmia ravitsemusalan toimijoille.

Ruokaruukun konsulteilla on kokemusta myös catering-palveluita ostavien yritysten auttamisesta. Arvioimme yritysten käyttämien palveluiden kustannustehokkuutta ja näin ollen kosultointimme avulla yritysten on mahdollista parantaa saamansa palvelun laatua ja tehokkuutta.

Tuotekehitys

 

Tuotekehityksen tavoitteena on varmistaa, että palvelusi tai tuotteesi vastaa kohderyhmänsä mieltymyksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Kehitysprosessi toimii usealla eri tasolla. Tuotteen aistittavia ominaisuuksia, kuten tärkeimpänä tietenkin makua, mutta myös rakennetta ja ulkonäköä on mahdollista hioa parempaan suuntaan. Lisäksi tuotteen valmistamiseen liittyviä kustannuksia on mahdollista pienentää ja yleistä laatua parantaa. Olemme prosessejen, raaka-aineiden ja niiden yhdistelemisen asiantuntijoita ja autamme asiakkaitamme eteenpäin jalostamalla ja hienosäätämällä ideoita ja konsepteja.

Konsulttimme ovat toimineet ravitsemusalalla jo yli kahden vuosikymmenen ajan, joten näkemyksemme ovat perusteltuja ja käytännönläheisiä. Tavoitteenamme on aina harkittu ja järkevästi toteutettu hittituote tai -palvelukokonaisuus, joka miellyttää asiakkaita ja parantaa yrityksen liikevaihtoa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous konsultoinnista – autamme mielellämme!