Ruokaruukku

Reseptisuunnittelu ja tuoteyhteistyö

Laadimme luovasti ja nopeasti herkullisia reseptejä asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi teemme yhteistyötä kauppojen kanssa ja ja tuomme valikoimaan jo useissa kaupoissa asiakkaiden suosikeiksi nousseita herkkuja.

Reseptikehitys

Ruokaruukku tarjoaa konsultointipalveluita asiakkaille, jotka kaipaavat rautaista osaajaa reseptikehityksen alalla. Asiantuntijamme taitavat reseptien kehityksen ja hiomisen, oli tavoitteena sitten kustannusten kohtuullistaminen, tai reseptin muiden ominaisuuksien parantaminen. Osaajamme eivät tarjoa yhtä ratkaisua kaikkiin ongelmiin, vaan toimintamme ytimessä on luova ajattelu. Tämä pätee paitsi makujen suunnitteluun myös laajempien kokonaisuuksien toteutukseen.

Jos kaipaat ulkopuolista näkemystä resepti- ja makusuunnitteluun Ruokaruukulta saat aina taatusti omaperäisiä ja laadukkaita ratkaisuita. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia, ja uskomme että sama pätee meidät palkanneisiin yrityksiin. Ruoka-alan toimijoille uusien makuelämysten tarjoaminen on yleensä kaikista tärkein ja keskeisin osa liiketoimintaa, ja makujen kehittämiseen panostaminen näkyy liikevaihdossa useimmiten nopeasti.

header4
Näyttökuva 2021-5-23 kello 16.59.58

Tuoteyhteistyö K-ruokakauppojen kanssa

Teemme yhteistyötä K-ruokakauppojen kanssa ja olemme tuoneet kauppojen valikoimaan herkullisia ja laadukkaista raaka-aineista loihdittuja Design by Ruokaruukku -tuotteita. 

Monet Ruokaruukun tuotteista ovat nousseet jo asiakkaiden suosikeiksi.

Tuotteissamme yhdistyvät laatu, e-koodittomuus ja aito makunautinto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää reseptisuunnittelusta tai tuoteyhteistyöstä – autamme mielellämme!