Meistä

Visuaalinen ilme tekee vaikutuksen

Lepolat tekevät aina vähän enemmän, mitä ihmiset odottavat. Maku, yhdistely ja selkeys no1

– Panostan yksityiskohtiin. Visuaalinen ja viimeistelty ilme ovat erittäin tärkeässä roolissa.

Esimerkkinä Lepola kertoo suurlähettilään vierailusta. Tai aina ei mene kuten pitäisi.

– Tein vaikutuksen sillä, että sidoin kukkakimput maan lippujen väreihin. Yritysten juhlissa somistus tehdään aina yrityksen ilmettä mukaillen. Meille voi tuoda myös omat somisteet. Lähiaikoina ravintolaan rakennetaan hevostalli yritysjuhlan teeman mukaisesti.

Teimme 2024 cateringin Kanadan lähetystöön ja meni “pannukakuksi”. No se päättyi hyvin - Kanadan lähettiläs kutsui meidät kotiinsa ja opetti miten tehdään aidot pannukakut :)

Heli Lepola tekee oikean ilmeen ja tunnelman luomiseksi paljon työtä etukäteen.

– Saatan tutkia yrityksen taustoja ihan juuria myöten, jotta osaan luoda oikeanlaisen tunnelman tapahtumaan. Tärkeää on huomioida yksityiskohdat ja tapahtuman sujuvuus alusta loppuun asti. Tällaiset tapahtumat ovat työläitä, mutta palkitsevia. Vältämme luutumista ja rutiininomaisuutta hinnalla millä hyvänsä. Käytämme myös ammattilaisia apuna.

Lepolat rakastavat innovointia. Tapahtumaan ja palveluun kuuluu muutakin ja se on tunnelma ja sujuvuus.

– Silloin, kun asiakas tulee uudelleen, ja antaa meille vapaat kädet, tiedämme ylittäneemme odotukset. Olemme voittaneet asiak­kaan sataprosenttisen luottamuksen. Myös keittiössä rakastetaan luovaa tekemistä. Teijo ja team tekevät ruokaa oman intuition ja ammattitaidon voimalla.

Ravintola Vista olikin tunnettu erinomaisesta ruoastaan. Lepolat rakastavat matkustamista ja poimivat maailmalta ideoita.

– Hieman yksinkertaistetusti sanottuna elämme syödäksemme. Nautimme matkailusta, ja tuomme aina makumuistoja mukanamme ja jaamme niitä ravintolassa teemabuffetin muodossa. Syksyllä tarjoilimme buffetissa saaristolaispöydän antimia ja olemme järjestäneet myös hirvipeijaiset.

Heli:

Lisämausteita saamme kun suunnittelemme K-Supermarketteihin ruokia 🙂

Exit- yritys urallamme alkoi 2022- kun luovuimme Vistasta Tapiola golfissa. Teimme kaiken mitä osasimme ja nyt sai muut jatkaa. Kiitos golffarit- näinä vuosina 1-3.sijoista Suomen parhaana golfravintolana! No, nyt palaamme sittenkin , mutta uuden Vistan yrittäjätulokkaan avulla. Kiitos Lauri Latvalan!

Unelma on tehdä kevyempi lopputyöelämä ja alkaa vaikka golfata itsekin, järjestää edelleen hyviä tapahtumia ja kehittää maukkaita reseptejä. Auttaa uutta sukupolvea kehittymään taitavaksi yrittäjiksi-

VIP-ruokasarja lähellä sydäntä! Tavataan Messukeskuksessa 11-13-4.2025. Olemme mukana Artesaanikylässä meidän muutaman tuotteen kanssa.

Yrittäjät since 1996

Heli ja Teijo Lepola ovat tehneet yhdessä töitä vuosia. Ruokaruukku Oy toimi henkilöstö-ja tilausravintolana UPM Kymmene Oyjllä 1998-2013. Työ jatkuu edustustilalla.

2016 perustettu Vista Services Oy toimiTapiola golfissa  Ravintola Vistaa 2016-2021 sekä  Hirsala golfin ravintolaa 2021-2023, sekä taas 2025 työ jatkuu uudella teamillä.

– Muutama vuosi sitten päätimme pitää breikkiä, mutta golfkentän perustaja, Pertti Itkonen, sai houkuteltua meidät mukaan. Emme ole itse golffareita, joten päätimme tehdä ravintolasta ja sen toiminnasta meidän näköistä, joka palvelee golffareiden lisäksi alueen asukkaita ja yritysvieraita.

Aitaa ei ylitetä sieltä, missä se on matala, vaan odotukset pyritään aina ylittämään ja yllättämään vieraat.

– Haluan tunteet mukaan tapahtumiin, sillä niistä jää muistijälki. Minulla on yleensä hyvin vahva intuitio siitä, minkälaista tunnelmaa asiakkaat haluavat. Tapahtuman ollessa käynnissä käyn usein kertomassa vieraille ruuas­ta. Saan mutkattoman ja hyvän tunnelman aikaan helposti. Minulta usein kysytään, oliko paikalla standup-koomikko, mihin vastaan, että ei, se olin minä itse, kertoo Heli Lepola nauraen.

“Olemme aina olleet enemmän kuin vain perinteiset ravintoitsijat, takana on lukematon määrä tapahtumia, koulutuksia, kursseja, konsertteja ja SYÖ JA TEE HYVÄÄ tapahtumia.” - Kertoo Heli

Työ ravintoloitsijana toi myös palkintoja.
2017 Suomen 2 paras Golfravintola
2018 Finalisti PRO Horeca Yrittäjäsarjassa
2019 Suomen paras Golfravintola (yhdessä Nordcenterin kanssa)
2021 Suomen 3.paras Golfravintola

Ota yhteyttä rohkeasti ja kerro tarpeestasi – autamme mielellämme!