Ruokaruukku

Laadukas catering-kumppani tilaisuuksiin ja juhliin

Ruokaruukku toteuttaa tilaisuudet aina ammattimaisesti, intohimolla ja laatuun luottaen. Pienet perhejuhlat, suuret gaalaillalliset, häät, muistotilaisuudet, kokoukset ja seminaarit – meiltä saat tarjoilut, jotka vievät vieraiden kielet mennessään

Jo vuodesta 1996 olemme omistautuneet innovatiivisten pitopalveluruokien ja -konseptien luomiselle monenlaiseen budjettiin ja tilaisuuteen sopivalla tavalla.

Reseptisuunnitelu sekä tilaisuuksien toteutus tehdään aina innostuneesti, intohimolla ja sinun toiveesi etusijalla. Meidän tehtävämme on huolehtia tilaisuuden sujuvuudesta ja varmistaa ruokatarjoilun toimivuus, jotta sinulla olisi mahdollisimman stressitön juhla.

Kahden vuosikymmenen kokemus pitopalvelualalla takaa sujuvuuden paitsi itse tilaisuuksissa, myös asiakaskommunikaatiossa. Voit jättää kaiken suunnittelutyötä myöten ruokaruukkulaisten huoleksi ja olla varma lopputuloksen laadukkuudesta ja herkullisuudesta.

Kehitämme mielellämme reseptejä ruoka-aineallergiat ja erikoisteemat mielessä juuri sinun tilaisuuksiasi varten, aina raikkaalla ja tunnistettavalla tyylillämme toteutettuna.

Kanssamme voit unohtaa jäykät ja joustamattomat toimintatavat ja saada taatusti mieleenpainuvan ja omannäköisen lopputuloksen. Tarjoamamme ruoat eivät ole vain herkullisia ja yllätyksellisiä, vaan myös upean näköisiä.

Panostamme esillepanoon ja esteettisyyteen, ja ruokamme kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Olemme mielellämme mukana toteuttamassa esimerkiksi seuraavia tilaisuuksia

IMG_8498

Häät ja muut perhejuhlat

IMG_4883

Yritystilaisuudet

IMG_4885

TV- ja elokuvatuotannot

IMG_8819

Urheiluseurojen tapahtumat

Ruokaruukku toteuttaa tarvittaessa myös suurempia palvelukokonaisuuksia. Me olemme ruokaeksperttejä, mutta yhteistyökumppaneidemme avulla saamme laaja-alaisetkin kokonaisuudet suunnitelmista toteutukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä catering-tarjous tilaisuudellesi – autamme mielellämme!